Over ons

Werkwijze

Ons bureau adviseert en ondersteunt. Daarbij maken wij in overleg met de opdrachtgever een uitvoerbaar installatieconcept met de nadruk op de inzet van duurzame en technische mogelijkheden en het ontwerpen van deze installaties. Wij geven onafhankelijke adviezen voor de nieuwbouw, verbouw, transformatie, herbestemming en de verduurzaming.

Wij kunnen u adviseren en ondersteunen bij het uitvoeren van meerjaren onderhoudsplanningen, adviseren in het onderhoud en in het in gebruik nemen van en het uitvoeren van technische opleveringen. Daarnaast geven wij ook advies op het gebied van energiebesparing en het verduurzamen van de bestaande technische installaties.

Werkgebieden

Wij hebben veel ervaring opgebouwd in het adviseren van duurzame installaties in onder andere woning- en villabouw, kantoorpanden, onderwijs, zorgcentra en sportaccommodaties waaronder sporthallen en zwembaden. Ook hebben wij veel ervaring in specifieke installaties, zoals beveiliging- en telecommunicatie systemen en diverse systemen voor de industrie in food en non-food.

Opdrachtgevers

Wij adviseren onafhankelijk aan particulieren, architecten, projectontwikkelaars, overheidsinstellingen, gemeenten, onderwijs- en zorginstellingen, woningcorporaties en aannemers.